Fleșă îmbrăcată, lână de pelerină, blană falsă: noua "Aufkuscheln"

Am avut întotdeauna problema că sacourile din fleașa împletite ale fiicei noastre erau treptat plate și, astfel, păreau, desigur, mai subțiri, ca să nu mai vorbim de Knotchenbildung în produsele ieftine. De asemenea, paltoanele din blană falsă de pe hote, manșete etc.

În primul rând ... bineînțeles că aceste lucruri nu ar trebui niciodată spălate cu catifelator, ci cu detergent special din fleece și microfibre. Dar majoritatea oamenilor știu deja asta.

Am găsit acum o soluție drăguță și ne-am cumpărat o perie de câine și pieptene din magazinul de animale de companie. Pieptănați ușor și periați hainele cu ea. Tăierea falsă a hotei de blană este deosebit de grozavă - așa cum a fost cumpărat nou. De asemenea, jachete de dragoste. Tehnologia nu ajută prea mult la formarea nodulilor, deoarece fibrele sunt pur și simplu prea mat, deoarece eliminatorul de scame aduce o ușurare pe termen scurt.

Nu o mulțime de puf iese cu ea, așa că nu vă faceți griji că hainele ar trebui să lase „pene”. Dar periați ușor și pieptănați :-)

Apoi, spălați întotdeauna cu detergent special și dispensati cu catifelatorul - care îi place „parfumat” - mai degrabă cu un prosop parfumat în uscător și „arici” cu pur și simplu în uscător. Uscarea cu uscătorul este, de asemenea, foarte importantă pentru menținerea „factorului de cârlig” - dar nu este nimic nou.

Inuyasha 2//O Castelo dos Sonhos do Espelho//Dublado em Portugues | Septembrie 2021