Spălătorie parfumată, fără îndulcitor

Din moment ce nu pot folosi balsam din cauza pielii mele sensibile, dar îmi place să am un parfum bun în dulapul de lenjerie, acum folosesc un parfum de rufe de neoprit de la Lenor.

Dar nu îl folosesc așa cum recomandăm că am pus mărgelele în tamburul de spălat, trebuie să folosiți destul de mult, astfel încât în ​​final să rămână ceva miros. Așa că dau doar 25 de mărgele în compartimentul de dedurizare. Până la ultima spălare, mărgelele sunt dizolvate și clătite ca netezitor de țesătură în tamburul de spălare. Rezultatul este un miros delicat în spălare, care durează mult timp - la o fracțiune din cantitatea recomandată de producător.

O a doua opțiune este următoarea: Puneți o jumătate de capac de dozare a mărgele de parfum într-o sticlă de pulverizare și completați cu apă. Aceasta se dizolvă rapid și puteți începe cu călcarea. Cumpără acum Lenor Unstoppables Parfum de rufe, proaspete, pachet de 3 (3 x 275g) Parfum de rufe Lenor Unstoppables, Fresh, pachet de 3 (3 x 275g) 20.97? 17,97 ?

SPALATORIE DE COVOARE BEST COVOARE CONSTANTA | Martie 2021