Faceți singur cârnați din Turing - Rețete Uromas

În urmă cu mulți ani, când eram încă măcelărit, am primit aceste ingrediente pentru cârnați turingeni de la străbunicul meu, într-o scrisoare.

Există puține cantități, doar pentru Wurstarten individual, ingredientele care fac gustul special al cârnaților din Turingia. Astăzi nu mai fac cârnați și nu mănânc niciunul, dar la cererea unor mămici de aici extrase din scrisoare.

leberwurst:

Carnea de burtă, sare, piper, maghiran, ceapă, ficatul crud prin tocătoare și abia apoi la carnea fiartă. Se trezește 1,5 ore în pahare.


caltaboși

Carnea de burtă, slănină și slănină de șuncă, sare, piper, ceapă, usturoi, maghiar, sânge.

Apăsați capul sau Sülzwurst

Picioare de gheață și niște carne de burtă, hack, caraway, sare, piper, usturoi, ceapă. Adăugați niște carne tocată în carnea presată, ceea ce conferă un gust mai fin.

knackwurst

Cel mai bun din carne de porc și o treime din carne de vită din burtă, de asemenea, sare, piper (o jumătate de kilogram pe o sută de greutate de carne), chei, usturoi, niște săritori, astfel încât cârnații pentru biscuiti să fie frumos roșii.


Fumați budinca neagră și apăsând imediat capul când este uscat și, cel mai important, cârnații nu trebuie să înghețe, altfel se va crăpa.

Așadar, acestea au fost ingredientele care sunt date cârnaților turingeni, scrise de străbunicul meu în 1883.

Oricine face cârnați știe că carnea face parte din ea, dar toată lumea ia ceva diferit. Unul îi place mai gras, celălalt mai mult carnea de vită. Personal la Knackwurst am întotdeauna o a treia carne macră de vită. Pentru ingredientele condimente, informațiile erau întotdeauna cincizeci de kilograme de carne, dar nimeni nu va face cantități atât de mari. Cine face cârnați, trebuie să guste singur ceva pe placul lui.

SCP-604 The Cannibal's Banquet; A Corrupted Ritual | Safe class | transfiguration / food scp | Aprilie 2021