Curățarea podelei cu sifon

Este ușor:

Am dizolvat 1 lingură de sodă într-o tigaie mai mare cu 1 L de apă, fierbeți acest lucru și apoi am pus tigaia mai mică în ea. Permiteți să acționați. De asemenea grozav pentru ghivece!

Toate reziduurile de murdărie de pe sol pot fi apoi îndepărtate cu ușurință.

Alxxox: @romulus @truthuhn.
(Spălare) sodă am găsit în tine la magazinul „dm”, produsele de spălare și curățare. Probabil sinonim cu Edeka sau Rewe.
Sodiu (bicarbonat de sodiu) și sifon (carbonat de sodiu) NU SUNT ACELAși. Deși similare, dar doar diferite. Ambele sunt săruri ale acidului carbonic.
Puterea de curățare a SODA și capacitatea sa de a elimina eficient grăsimea și murdăria, au recunoscut egiptenii. Soda este o sare rezistentă la căldură, în timp ce NATRON [cunoscut și sub denumirea de bicarbonat sau Bakingsoda etc.] se descompune la căldură. Apare u.a. Aburul și dioxidul de carbon, de asemenea, este utilizat pentru coacere. Căldura (50 ° +) formează aceste bule în aluat și îl lasă deschis. Dar ajută și la arsuri la stomac, deoarece reacționează și cu acizi sau neutralizează. Posibil. acesta este, de asemenea, ingredientul activ al Alka Seltzer, dar este def. cunoscut și sub denumirea de BullrichSalt / KaiserNatron. Wikipedia ar ajuta - nu sunt Egspert. penă: Nu sunt încă sigur de ce ar trebui să așezăm tigaia mică într-una mai mare. Tăvile au mânere de mâner, iar o tigaie mai mică ar arăta pe jumătate din cea mai mare. Acestea au chiuvetele de la chiuvetă, pot face asta în chiuvetă, înmuiați totul și apoi clătiți și curățați.
De asemenea, pot turna apă clocotită în chiuvetă, deși tot cred că nu trebuie să fiarbă fierbinte. Cu mine 60 ° vin de la linie, asta este suficient pentru toate.
Sunt într-adevăr o gospodină leneșă, dar nu am nici două tigăi diferite în același timp în folosință și nici nu este utilă, dacă tigaia mai mare din exterior este murdară, pentru că oricum trebuie să umplu chiuveta.

Kessel - Sifoane de baie.avi | Ianuarie 2022