Economisiți deșeuri voluminoase

Din păcate, în majoritatea municipalităților, eliminarea gratuită a deșeurilor voluminoase aparține vremurilor paradisiacale din trecut.

Ei bine, unii contemporani își exagerează prosperarea personală, o fac ușoară și complet gratuită, doar își pun lucrurile acolo unde ceva a fost deja demontat. Am observat uneori că în cartier cantitatea de deșeuri a fost înmulțită cu magie noaptea. Bineînțeles că nu apelez la această clientelă cu acest sfat.

Dacă aveți posibilitatea să planificați ceva timp, cereți deșeuri voluminoase în apartamentele și în case vecine. Tot ce trebuie să faceți este să copiați fișa de hârtie pe care perioada de timp prevăzută este să solicitați un răspuns și o contribuție financiară. Mai ales vecinii mai în vârstă sunt fericiți când vine o astfel de ofertă. Când timpul este setat să coordoneze totul puțin, toată lumea îi ajută pe toți să-l atingă. Dacă există mai multe articole în părțile aruncate, de ex. să răzuie fier vechi ca fier vechi și să profite de ocazie. Acest lucru diminuează, de asemenea, cota de contribuție pentru toată lumea.


Cei mai mulți dintre noi au făcut acest lucru, cei mai mari au plătit, iar cei mai tineri au avut mușchii.

Aici termenul „cineva se cunoaște pe sine, unul se ajută pe sine” nu are un aspect negativ.

Și pentru criticii dintre voi - „Weinresteflaschenverwertung - degustare de vin” a apărut din stocul de pivniță al unui vecin senior, care altfel este foarte strâns în numerar la finalizare. Bun vecin!

Economisiți timp prețios | Aprilie 2021