Fixați suportul de săpun magnetic fără să găuriți

Iată toate încercările mele de a obține un suport de săpun magnetic. Avantaj, săpunul rămâne uscat.

Probleme și experimente cu o mică bucată de săpun. Desigur, înainte de a curăța dale cu alcool sau curatător de oțet, acestea trebuie să fie uscate. Nu puteți înșuruba plasticul.

1. Suportul de săpun magnetic cu aspect din oțel inoxidabil cumpărat de la feronerie, atașat cu partea de plastic transparentă închisă, durează aproximativ 5 minute.


2. Banda de covor cu două fețe - se oprește la gresie, dar suportul se prinde și după 10 minute.

3. Banda de țesătură complet lipicioasă pe banda de covor realizată, banda de covor ține, picăturile de suport după aproximativ 20 de minute

4. Suportul de săpun magnetic cu adeziv din pistolul de lipici fierbinte acoperit frumos gros, astfel încât cavitatea care se creează din nou și din nou în ventuză, să fie umplută, apoi pe materialul adeziv care încă atârna pe plăci, făcut, nimic! Dar cel puțin 6 ore!


5. Totul s-a împăcat și s-a încercat lipirea suportului cu o bufniță de vultur normală, lăsați Uhu să se usuce puțin, țineți aproximativ 45 de secunde! Bufnița de vultur scoasă, totul a fost curățat întotdeauna corect vezi mai sus ...

6. Complet neinvestit s-a uitat la „TheFruitAndFlowerBasket” și a găsit sfaturi bine intenționate! Renunță și aruncă, nu!

7. Sfatul 1 din TheFruitAndFlowerBasket: Hairspray, menținut timp de aproximativ 30 de secunde


8. Sfatul 2 de TheFruitAndFlowerBasket: scuipă inutil :-)

9. Sfatul 3 din TheFruitAndFlowerBasket: Proteine, tata ... fără efect, nu durează.

10. Spălați ventuza la cald, ținând o jumătate de secundă.

În spatele ventuzei se creează întotdeauna o cavitate, asta este problema.

Idee, după o reflecție atentă și diverse crize nervoase :-)

1. Luați o bucată mică de lemn de 0,5 cm grosime, în acest caz, partea de atașare rotundă a suportului de săpun, țineți-o rotundă, în cazul formelor pătrate sau pătrate sau a unor forme interesante (fretwork mic). Placa de lemn poate avea, de asemenea, diametrul cu 0,5 cm mai mult decât suportul. Arată bine. Mina are un diametru de 9 cm, suportul are 8,5 cm.

2. Vopsea cu lac acrilic (disponibil în doze mici, de exemplu, cu negru în feronerie), placa de lemn pe o parte într-o culoare potrivită cu baia sau plăcile potrivite, în cazul meu negru cu dale galbene și gresie neagră, arată clasic în aspectul din oțel inoxidabil al suportului.

4. Lăsați vopseaua să se usuce și lipiți suportul de săpun cu ventuză la mijloc și faceți totul la aproximativ 30 de minute cu o fixare de calibru sau peste noapte, până când vopseaua este plăcută și uscată, dar merge repede cu vopsea acrilică.

5. Acum atașați placa de lemn la suportul de săpun care se oprește brusc, grozav! Cu bandă dublă de covor pe faianță. Banda de covoare era oricum atât de bună.

6. Ține 3 zile, în ciuda aburului în baie! Ura!

Dacă totuși suportul se separă de placa de lemn, încercați din nou să-l lipiți ferm. Principalul lucru este că el nu se scapă după el. Placa de lemn este lipită de dale, nu mai este nimic.

Întreaga chestie este de asemenea îndepărtată, deoarece banda de covor cu două fețe este bine îndepărtată de pe dale.

Concluzie: funcționează și arată chiar mai nobil.

Igiena nu este nicio problemă, deoarece vopseaua a sigilat placa de lemn din partea de sus.

Desigur, pictați și marginea de 0,5 cm pe lateral, este clar. Nu am vopsit spatele. Sticks-urile așa pe banda de covor.

Sper că am explicat totul clar, distrează-te încercând și mult noroc!

PS: Asta cu micile fretwork nu este o glumă. Dacă sunteți priceput, puteți Fierbarea și vopsirea unei mâini mici și atașarea suportului la ea funcționează și cu lac transparent (acrilic) dacă doriți să vedeți lemnul. Sau să semeni un pește, sau ce vrei, imaginația nu există limite.

20 полезных автотоваров с Aliexpress, которые упростят жизнь любому автовладельцу / Алиэкспресс 2019 | Martie 2021