Lungimea potrivită a pantalonilor

Viața - spun atât de mulți bărbați - este prea scurtă pentru a o pierde cu ore de cumpărături. Grupurile de cumpărături de haine vor să fie vizate și nu ca un scop în sine. Bine, o voi face la fel. Dar: atunci când cumpără pantaloni, prea mulți bărbați economisesc timp în locul nepotrivit, punând pantaloni care stau bine pe șolduri („da, se potrivește, îmi iau la revedere!”), Dar altfel sunt ca viața însăși: prea scurt.

Iată o serie de discuții TV de seară învață de fapt: Chiar și cea mai grea argumentă redo a purtătorului de costume (cazuri tipice: Hans-Dietrich Genscher / Marcel Reich-Ranicki: 0)) pierde cumva autoritatea, în cazul în care aparatul de fotografiat în timp ce un picior în Capri. Lungime focalizată.

Dar acum la sensul scurt al discursului lung. Regula de bază pentru lungimea optimă a pantalonilor este: tivul piciorului pantalonului trebuie să fie cu aproximativ 0,5 până la 1,0 cm deasupra tocului superior al pantofului - în timp ce stă în picioare, desigur;).
Se aplică în mod pragmatic în magazin (în cazul în care tu (cei) din motivele menționate nu fiecărui pantalon i-ai încercat din nou pantofii): ... 0,5 până la 1,0 cm deasupra podelei.
Ca test suplimentar în selecția de cumpărare, talk-show-ul Old Masters este recomandat: Asigurați-vă pe un scaun și loviți un picior peste celălalt. Dacă tivul trage peste gleznă, pantalonii sunt prea scurti.


Cei care obișnuiesc să fie atenți la acest timp nu pierd mult mai mult timp la cumpărături decât înainte, dar sunt mai mulțumiți de rezultat. Salutari, ale tale

Schlumpf

PS: De la sine ar trebui să înțeleagă că această regulă a lungimii
a.) se aplică și blugilor,
b.) dar nu pentru pantaloni 7/8 * g * și
c.) nu are valoare dacă nu se respectă în același timp regulile șosetei din firul vecin. Dacă le ignori, îți poți plasa și pantalonii peste genunchi ...

Cum sa alegi cureaua potrivita | Ianuarie 2022