Purina ajută împotriva diareei la pisicile bătrâne

Pisica mea cu păr lung trăiește cu mine de mai bine de 10 ani de când am scos-o din adăpost. Acum are aproximativ 13 ani. În tot timpul, ea a fost hrănită cu mâncare uscată de la discounter, între unele conserve din diferite mărci și, desigur, din când în când câteva delicioase. De fapt, o pisică modestă.

În urmă cu aproximativ jumătate de an, ea nu mai tolera mâncarea ... cutia de gunoi nu mai era folosită, diaree lichidă zilnică în baie de pe dale, sete uriașă (2 boluri de apă golite în timpul zilei) și apoi arunca ochii pe undeva.

Am cerut apoi sfatul veterinarului. După o cercetare care nu a dat rezultate organice, mi s-a recomandat să schimb dieta în dietele mai mari în carbohidrați, deoarece pisicile mai în vârstă pot fi mai sensibile la dietă.


Am încercat apoi diferite mâncăruri uscate premium. Unele nu au fost atinse, altele au fost pur și simplu neprețuite (nu lucrați doar pentru pisică - mai ales recomandată de marca veterinară).

Ca alternativă, Purina One a dovedit. Deoarece pisica mea nu primește decât această mâncare uscată, nu mai are diaree, se întoarce la cutia de gunoi, făcând pipi nicăieri și nu mai însetează (se pare că mâncarea este și ea destul de productivă - o pungă de 800g este suficientă pentru aproximativ 1 lună - Deși acest lucru costă 3,95EUR - ceea ce pare destul de mult în comparație cu produsele alimentare uscate cu reducere de 0,89 / kg ... dar la reducătorul galben / albastru sau la furnizorul principal de produse farmaceutice de la Ulm, furajul este disponibil în mod regulat o dată pe lună pentru 2,95EUR).

Ei bine, pot recomanda doar Purina ...

Despre Paște și importanța lui în evoluția spirituală (cu subtitrare) | Ianuarie 2021