Pui de câine: îndepărtați mirosul de suspensie

Câinele tău s-a rostogolit vreodată în gunoi? Yummy, nu? Și puteți scălda câinele cu șampon până când cade, duhoarea rămâne! Exact ASTA ni s-a întâmplat, cu 3 zile înainte de un spectacol de câini, la care îmi raportasem Wolfsspitzhündin, pentru că încă îmi lipsea o hotărâre pentru permisiunea de reproducere. A fost într-adevăr o întâlnire importantă pentru noi.

În mod normal, băi câinele cu maxim 2 săptămâni înainte de expoziție ultima dată, altfel haina este prea moale, iar „coafura” nu se potrivește corect. Deoarece nu este permisă tafta cu trei vremuri, așa că nu faceți baie, cu puțin timp înainte de expoziție, de obicei. Dar de data asta chiar nu am putut lua în considerare.

Deci, câinele a fost introdus în cadă și șampon ordonat - desigur, ușor, fără parfum. Dar acest lucru a avut - după cum am menționat mai sus - efect zero. Ce să faci? Am sunat un crescător prietenos și am primit de la ea un sfat cu adevărat neobișnuit: sucul de roșii a fost drogul ales.


După ce șamponul s-a clătit, am distribuit mult suc de roșii pe zonele afectate și l-am masat exact ca un șampon. După un timp scurt de reacție, am spălat sucul.

După ce câinele s-a uscat, nu a mai mirosit nimic, cu excepția câinelui, nici un miros de șampon, dar, mai ales, nici un miros de gunoi de grajd nu s-a observat mai mult.

Dacă câinele tău îi place să facă asemenea băi parfumate, încearcă!

Leacul zilei. Cum să scapi de paraziții intestinali | Ianuarie 2022