Faceți o carte de zi a tatălui fantezist

O carte oarecum neobișnuită de Ziua Tatălui pentru tații moderni: Aici îți arăt o idee destul de meșteșugă pentru cardul Ziua Tatălui, o carte care sigur va fi pe placul oricărui proprietar de iPhone.

Notă partea din spate a cardului din a doua imagine. Puteți eticheta spatele la alegere, cel mai bine este să aveți ceva de-a face cu iPhone sau cu aplicațiile etc.

Le-am făcut după cum urmează:

  1. Când Google a selectat câteva sigle de aplicații potrivite și salvate ca imagine
  2. Redus sau mărit la Word sub procesarea textului, după cum este necesar
  3. Foaia cu logo-urile tipărite (este necesară o imprimantă color)
  4. Decupă logo-urile, taie o hârtie neagră la dimensiunea unui iPhone și lipeste sigla cu lipici. Desigur, dimensiunea hârtiei sonore nu trebuie să fie de aceeași dimensiune ca și telefonul, de asemenea, devine mai mare după cum doriți.
  5. Scrieți un text adecvat și lipiți pe spate și aveți cardul ușor diferit, iar tatăl entuziast pentru iPhone este cu siguranță fericit. De altfel, același lucru se poate face cu prietenii și familia, în loc de iDad, apoi alegeți iSusi, iPeter și siglele de aplicații potrivite pentru ele ...

Îmi place foarte mult harta, pentru că nu vezi așa ceva des, pentru că este făcută de sine și are legătură cu persoana, ca cărțile obișnuite cu textele obișnuite.

Distrează-te!

Cartea de la ora 5 - Colecţia McSweeney's, Nu deranjaţi. Antologie de povestiri cinice | Ianuarie 2021