Aspirarea practică ca în SUA / Canada?

În numeroasele mele călătorii, am fost entuziast ca un maestru meșter, care pe lângă curățarea tuturor ferestrelor din casa noastră terasată, chiar și „aspirarea mare” o dată pe lună, presupune că în pereții casei din SUA / Canada există prize cu aspirator. Cât de convenabil!

Trebuie doar să introduceți furtunul aspiratorului în priza de perete și automat aspiratorul, care stă de obicei în garaj, va fi pornit. Acum este doar cu ușoară mâner de aspirație, plus furtunul prin camere și suge!

Întrucât în ​​construcția noastră solidă este greu de instalat tuburi de vid invizibile după fapt, m-am gândit. Am avut o discuție cu reprezentantul fabricii Kärcher și mi-au recomandat un dispozitiv pe care doriți să îl folosească curățătorii de clădiri. Vezi foto!


Această parte este un dispozitiv de aspirare în vid, care nu are pierderi de putere de aspirație, chiar dacă conectați un furtun de 10 metri! Și nu este mai scump decât un aspirator casnic standard!

Am instalat acest aspirator, inclusiv furtun de 10 metri, în podul casei mele terasate. De acolo ajunge, prin scara, în toate încăperile în care acum pot sug doar cu furtunul și mânerul ușor, fără a trage un aspirator greu - mai ales important pe scările din casă - în spatele meu sau pentru a risca riscul. că aspiratorul cade pe scări.

În fiecare apartament, în fiecare casă veți găsi cu siguranță un loc unde puteți aspirator se poate instala ferm.

How to Answer: Tell Me About Yourself. | Septembrie 2021