Preveniți furtul - puneți o poșetă pe lanț

Indiferent dacă este într-un rucsac, geantă din material textil, într-o geantă de mână, geantă de cumpărături sau buzunar pentru pantaloni: mi-am pus întotdeauna portofelul pe lanț.

Cu o prietenă i s-a întâmplat cu ani în urmă că poșeta i-a fost sfâșiată din mână în fața unui salon de înghețată cu vânzători de stradă când era pe punctul de a plăti. În mulțimea densă a orașului, făptuitorul putea să fugă nemotestat pe bicicleta lui.

Câțiva pași oferă cel puțin puțină securitate și protecție:

În poșetă este perforat un mic ochi metalic (care nu are clapete de nituire, îl face cizmar), la acesta vine un lanț comercial cu 2 cârlige de prindere, celălalt capăt poate fi atașat la geantă. Prefer fermoarul, pentru că nu puteți vedea lanțul, lucru care nu poate fi evitat atunci când se atașează de mâner.

Cumpără acum Înlocuire vocală Curea cu lanț cu curea pentru umăr Comutator pentru mâner DIY Lanț pentru geantă 120cm M? Înlocuire vocală Curea cu lanț cu curea pentru umăr Comutator pentru mâner DIY Lanț pentru geantă 120cm M? 5,99 ?

Trebuie să aveți grijă ca lanțul să fie suficient de lung, astfel încât portofelul să nu fie obligat să fie șters din uz (de exemplu, dacă geanta este purtată prea jos sau peste umăr).

Moldcell Transport Manager | Ianuarie 2022