Buretele din silicon pentru murdărie grosieră pe vase

De ceva timp folosesc în bucătărie pentru murdărie / încrustări extrem de grosiere pe ustensilele de bucătărie / ustensile de gătit un burete din silicon.

Până acum, am manipulat-o astfel încât am curățat vasele încrustate cu caserole, coapte în tigăi, reziduuri de sos din oale sau aluat din amestecarea bolurilor cu partea brută a unui burete de oală. După clătire, buretele arăta la fel și de obicei trebuia eliminat, deoarece majoritatea resturilor alimentare se instalaseră în țesutul dur. Ouăle cramponate este cel mai bun exemplu: Cine nu folosește o perie de spălat vase, ci un burete de ghiveci, știe despre ce vorbesc.

Un burete din silicon este foarte util aici, buretele nu este numele corect. De obicei, este vorba despre piese rotunde, pătrate sau ovale, sigure, cu bucăți de silicon. Spre deosebire de bureții de oală, nimic nu se stabilește între perii mici și clătirea scurtă este suficientă pentru curățare.

Buretele din silicon este sigur pentru mașina de spălat vase și rezistă la temperaturi de până la 260 de grade. Așa că poate fi folosit și ca trăsură.

Manipularea se obișnuiește și eram buretele prea mare și, prin urmare, nepoluant. L-am tăiat și mă înțeleg mult mai bine.

Desigur, siliconul este și plastic, dar ține nelimitat și mă scutește de eliminarea constantă a bureților mei.

Tot ceea ce nu curăță în mașina de spălat vase sau ocupă prea mult spațiu, curățez doar cu un burete igienic din silicon.

Apropo, folosesc jumătatea din burete pentru a îndepărta părul pisicii. Și asta funcționează de minune.

Como fazer Garrafa Videira | August 2020