Remedii anti-căpușă la câini

Fiecare proprietar de câine cunoaște problema cu căpușele. Anul acesta a fost extrem pentru noi (NRW). După fiecare plimbare, am reușit să obțin cel puțin o căsuță în fiecare dintre cei doi Golden Retrievers, dar mai ales au fost mai multe. Nici măcar spoturile nu par să intereseze căpușele (se pare că nu au citit pliante).

După căutări intense pe net și cerere de la proprietarii de câini și dresori, am aflat despre utilizarea drojdiei de bere. De vreme ce făceam la grătar, nu era o problemă, pe lângă alți aditivi, o pulbere de drojdie de bere (o linguriță) să se amestece sub mâncare. Asta a fost acum trei săptămâni.

De la aceste trei săptămâni, ambii câini sunt aproape fără căpușe. Din când în când mai puteți găsi încă unul și de cele mai multe ori aceste puține căpușe încă mai curg pe blănuri și nu s-au mai mușcat. - Pentru noi, aceasta este „soluția” problemei căpușelor.

Am citit, de asemenea, pe net că unii proprietari de câini nu pot găsi niciun efect. Nu pot să vă spun ce este acesta (la câine sau căpușele speciale din regiunea respectivă) - așa că dați-i o încercare.

Googling pentru mai multe informații sau întrebați-mă.

Importanta deparazitarii externe la caini si pisici | Septembrie 2021