Perna de dezumidificator pentru mașină - reutilizabilă întotdeauna

Ferestrele auto potrivite sunt deosebit de periculoase și frecvente toamna și iarna. Cu pantofii și hainele transportați foarte multă umiditate în mașină, care, de asemenea, nu dispare complet când vă încălziți în timp ce conduceți și deschideți geamurile. Deși a fost deja introdus un dezumidificator la TheFruitAndFlowerBasket, acesta funcționează cu cărbune care, odată umed, nu poate fi regenerat. În plus, producția de cărbune este foarte discutabilă din punct de vedere ecologic.

În saci, echipamentele electrice și fotografice sunt adesea mici pungi umplute cu cristale de silicat pentru a proteja împotriva umidității. Chiar și în ambalajele alimentare veți găsi ocazional aceste dezumidificatoare.

După ce pernele mele de dezumidificatoare cumpărate, umplute și cu cristale de silicat, s-au rupt după o perioadă relativ scurtă de utilizare (capacul din fleece este rupt) și nu am vrut să cheltuiesc alți 20 de euro pentru două perne, am decis să fac eu astfel de perne - cu coajă stabilă.


Ai nevoie de:

  • Cristale de silicat, disponibile sub formă de gunoi pentru pisici Silica (3,4 kg pentru 8,50 Euro) în magazinul de animale de companie
  • Țesătură de bumbac, țesută strânsă și strânsă, dar nu prea groasă (am folosit o huse de duvet de percă aruncată)
  • ață de cusut
  • mașină de cusut

Din țesătură, am tăiat două benzi de pânză fiecare 60 cm lungime și 25 cm lățime, am pliat fiecare fâșie de țesătură de la dreapta la dreapta de-a lungul lungimii. De-a lungul marginii lungi de deschidere și a unei părți înguste, cele două jumătăți ale țesăturii sunt cusute împreună cu o cusătură dreaptă îngustă, marginile sunt încă cusute în zig-zag și protejate împotriva frânturilor.

Tubul din țesătură rezultat este acum întors la dreapta și umplut cu aproximativ 30 de linguri pline de cristale de silicat și poate fi colectat în partea inferioară a tubului de țesătură. Aproximativ jumătate din lungimea tubului din țesătură este o cusătură transversală, care împarte tubul în jumătate. În a doua jumătate, încă goală, umpleți mai multe cristale de silicat, aceeași cantitate, ca și în jumătatea inferioară.

Acum marginile superioare ale tubului sunt ușor întoarse spre interior și deschiderea este cusută. Acum distribuiți cristalele în mod uniform în cele două camere ale tubului de țesătură. Cusătura transversală centrală împiedică alunecarea cristalelor într-o parte.


Furtunul din țesătură nu trebuie umplut cu prea mult silicat, altfel nu se agață de pământ și se usucă prea încet. Forma tubului este ideală pentru a pune perna pe tabloul de bord (desigur nu în timp ce conduci!).

Cu două perne aveți posibilitatea să faceți o treabă uscată în mașină, în timp ce cealaltă se usucă din nou pe un calorifer (sau chiar în cuptor, dacă este necesar).

Pernele scumpe de dezumidificare a frigiderului pot fi făcute și în acest fel. Cumpără acum Dezumidificator automat ThoMar Air Dry | Dezumidificator de aer cu absorbție ridicată a umidității | Protejează de bes? Dezumidificator automat ThoMar Air Dry | Dezumidificator de aer cu absorbție ridicată a umidității | Protejează de bes? 9,59 ?

Prezentare Husa Scaun Auto Electrica cu Incalzire si Masaj 12V, Import - AutoLux.ro | Ianuarie 2021