Calendarul lunar oferă instrucțiuni pentru viața de zi cu zi

Pentru un hocus-pocus, pentru un alt ghid pentru viața de zi cu zi și nocturnă: calendarul lunar. Aplicat corespunzător, el promite să fie un asistent pentru grădinărit, tăiere a părului, curățare, slăbire, renunțarea la vicii, flirt și multe altele. Pe lângă activitățile pentru care, potrivit calendarului, există un moment potrivit, promițător, în ultimii ani s-au creat lumi întregi de produse, care sunt produse pe lună plină și care, prin urmare, sunt destinate furnizării unei energii speciale. Am vrut și eu să pierd o parte din acea energie și să slăbesc pe parcurs? și sunt cu cercetarea mea la dreapta? Calendarul lunar s-a blocat mai întâi la diferitele aliniamente ale calendarului lunar și la luna fascinantă în general.

Există diferite calendare lunare?

Da! În primul rând, am fost surprins, pentru că unele sfaturi diferă în funcție de calendar. Există un motiv pentru acest lucru: când calendarul lunar astrologic Împărțirea cerului înstelat se face în douăsprezece semne zodiacale la fel de mari, începând cu ramul de la începutul primăverii. când calendarul lunar astronomic stă în acest moment peștele. Acest calendar se bazează pe constelație, se vorbește despre ciclul lunar sideral (latină sidus = constelație). Deoarece constelațiile au dimensiuni diferite, luna are lungimi diferite în fiecare constelație. Informațiile identice fac cele două variante în faza de lună, deci cu luna în creștere sau în scădere. De exemplu, atunci când grădinărit, zilele de însămânțare sau de recoltare nu diferă, ci zilele de frunze, flori, fructe și rădăcini.

Luna străbate multe zone

Dincolo de designul stilului de viață prin calendarul lunar, luna ne întâlnește și în sărbătorile publice. Așadar, Paștele este sărbătorit în prima duminică care urmează lunii pline, după începutul primăverii (21 martie). Paștele ca o sărbătoare emoționantă se dovedește diferit în fiecare an și rămâne în același timp în fiecare an, comparând festivalul religios cu luna Ramanului cu post. Se încadrează în a noua lună în calendarul lunar islamic și este prematur în calendarul gregorian, astfel în fiecare an timp de zece sau unsprezece zile. Fără niciun fond religios, luna și soarele, în combinație cu rotația pământului, reglează valurile, adică alternanța fluxului și a debitului. Iar luna este crucială și pentru somnul nostru. De exemplu, un studiu realizat de oamenii de știință elvețieni din 2013 arată că, atunci când luna răsare, calitatea somnului scade, somnul este mai scurt cu 20 de minute, iar ceasul interior se sincronizează.

Pierdeți greutatea odată cu calendarul lunar

Chiar dacă nu este dovedit științific, am fost curios și am decis să merg la o dietă pentru a pierde în greutate cu calendarul lunar astrologic. În același timp, mi s-a spus prin pietre lunare și semne zodiacale, care alimente sunt favorabile proiectului meu. A început după luna plină, deci cu luna în scădere. Aici corpul ar trebui să se detoxifice, să se detoxifice și să se scurgă foarte repede. În funcție de semnul zodiacului, de exemplu, existau mai multe vinete decât cartoful, așa că m-am mutat conform indicațiilor. Asta a mers destul de bine, întrucât au fost mereu multe de ales. Ajunsi pe luna noua, nu mi-am luat decat lucruri usoare si am baut ceai si suc. Conform calendarului lunar, mâncarea este rapid transformată în grăsime (ca în luna plină) în acea zi. Am vrut să evit asta. Acum am ajuns în faza în care luna crește (în timp ce eu scad) și mă îndrept din nou spre luna plină. Dieta mea s-a schimbat acum puțin, în care am renunțat la micile mele recompense, deoarece această etapă presupune căi cu moduri dulci și grase nu mă ocupă bine de mine și așa cum creează un pölsterchen. Acum, cu sfaturile mele zilnice, m-am apropiat de luna plină și eram curios de ceea ce indică echilibrul meu. Un succes, 1,5 kilograme într-o lună. Pentru mine, podul măgarului, pentru că îmi place să repet asta: când luna coboară, încep și eu o viață mai ușoară.

Tell The World - Spune Lumii [film subtitrat în română] | Septembrie 2021