De asemenea, acordați atenție protecției solare primăvara

Conform prognozei meteo, în următoarele părți ale Germaniei va fi foarte însorit și cald în următoarele zile. Chiar dacă mă bucur de căldură și soare, nu uit niciodată să-mi protejez pielea cu o protecție solară bună, chiar primăvara. Mai presus de toate, îmi fac fața cu o cremă de zi care are cel puțin SPF 15.

În zilele următoare, cu siguranță voi crema și brațele. Cu toate acestea, cu un produs special din farmacie, din moment ce pielea mea tinde să irite soarele. De aceea am nevoie de acest produs.

Mulți oameni cred că soarele nu are aceeași putere în primăvară ca și vara, dar puteți obține chiar și o arsură solară în primăvară.


Prin urmare, cred că este foarte important, în special pentru copii, ca aceștia să fie protejați în mod adecvat de soare. SPF 30 sau mai bine chiar și mai mare ar trebui să fie acolo când cremezi pentru copii.

Pentru o protecție solară bună, nu trebuie neapărat să săpați adânc în buzunar. Chiar și produsele „Fără nume” au rezultate de testare bune până la foarte bune. Dar indiferent de produsul pe care îl alegeți, protejarea pielii împotriva arsurilor solare și a razelor UV dăunătoare ar trebui să merite cheltuielile.

În acest sens, le doresc tuturor o frumoasă „începutul verii” în următoarele zile! La temperaturi de până la 30 de grade (pe Rin - conform wetter.de) cu siguranță nu numai că se va bucura de vremea minunată :-)

40 полезных автотоваров с Aliexpress, которые упростят жизнь любому автовладельцу / Алиэкспресс 2019 | Septembrie 2021