Formate colțuri cusute din interior

Configurare: folosind un dosar pentru modelarea colțului: Dacă doriți să formați colțuri cusute din interior, adică doriți să le convertiți în exterior, nu folosesc foarfece sau alte obiecte ascuțite, deoarece puteți „străpunge” cu ușurință materialul mai subțire (asta mi s-a întâmplat deja) ).

Pentru aceasta folosesc un os pliabil, pe care l-am cumpărat cândva pentru netezirea hârtiei cu o broșură: este doar ușor rotunjită în față și este cea mai potrivită pentru colțuri. Din țesătura de afară, scot cu atenție ultimele resturi, care încă mai lipsesc la un colț de 90 de grade, cu un știft și dau colțului punctul final.

O, bine, subliniați din nou că colțurile, desigur, sunt numai „frumoase”, dacă nu sunt cusute la un unghi de 90 de grade, ci cu o (sau țesături groase: mai multe) cusături diagonale între marginile lungi, face colțul. Apoi tăiați (înainte de a roti) cota de cusătură de până la 1 mm la cusatura oblică în diagonală și totul arată minunat!

Încă un lucru: Dacă țesătura a fost consolidată cu căptușeală din lână, probabil colțurile din ea, astfel încât să le puteți modela mai bine mai târziu ...

DIY | Cum sa faci un semn de carte | Back to School | Septembrie 2021