Roulades gătite în Römertopf

După ce prăjesc în tigaie, îmi prăjesc ruladele, apoi le așez în vasul roman și le scutur. 1 ruletă de persoană, majoritatea bărbaților sunt mulțumiți de 2.

Pentru umplere amesteca împreună următoarea cremă într-un ghiveci:

2 linguri pasta de rosii
1 lingurita mustar
1 linguriță de hrean
3 linguri smântână
Sare, piper


Cu această pastă, vopsesc ruladele în interior. Am pus o felie de șuncă crudă slabă și fâșii de morcovi, ardei și ceapă pe ruladă.

Pentru cele 6 rulouri am tăiat 1 ceapă groasă, 3 ardei și 2 morcovi groși.

Rulează ruladele de pe partea mai scurtă și le prăjesc într-o tigaie cu ulei fierbinte pe "cusătură", adică la sfârșitul ruloului. Deci nu am nevoie de chiftele sau fire care, după cum îmi amintesc din nou, au provocat mereu semne de sos pe tricoul tatei. Ruladele nu continuă după o bună așezare, deoarece sunt practic sudate. Se usucă din ambele părți, apoi se stratifică în Römertopf udat.


Ruladele se toacă cu un amestec de jumătate de cană de smântână cu o lingură de sare și piper și un pahar mic de vin roșu, apoi se continuă capacul.

Introduceți Römertopf în cuptorul rece și puneți-l la 190 de grade. Gătesc cam 1 oră 40 minute.

În funcție de cât de fragedă este carnea, chiar și o oră 20 de minute ar putea fi suficiente. Trebuie să testați asta prin scoaterea oalei și aruncând o privire la carne.


Atenție, dacă nu lucrați adesea cu Römertopf: asigurați-vă că oferiți două plăci ca raft: pentru partea inferioară și capacul. Fii foarte atent când deschideți, va ieși abur fierbinte.

Dacă doriți, puteți încă sosul cu puțină smântână, amestecat în legătură de amidon de porumb.

Această metodă salvează turnarea frecventă a rulourilor. Sunt frumoase maro și delicioase.

BEST BEEF WELLINGTON (Bushcraft) - ALL TIME WINNER! | Aprilie 2021