Test: stație de călcat cu aburi Philips PerfectCare Viva

Testez stația de abur Philips PerfectCare Viva. Aș dori să vă spun acum primele mele impresii despre acest dispozitiv. În primul rând, impresia mea despre design, mi-a plăcut forma imediat, se potrivește bine în mână și este de fapt o greutate ușoară pentru un fier, cântărește doar aproximativ 1 kilogram.

Imediat am observat imensul rezervor de apă de 1,7 litri, care durează foarte mult, dacă simți că poți călca cu ușurință timp de 2 ore. Ceea ce trebuie să menționez este faptul că puterea de abur este disponibilă în puțin mai puțin de două minute. Dar nu vă faceți griji că dispozitivul va răspunde atunci când este gata de a merge, așa că nu puteți greși.

Prima dată am călcat aproximativ cinci cămăși de la alb la negru și diverse piese mici, bineînțeles tot timpul cu? Abur complet? funcționat, rezervorul era încă plin.


Am călcat multe materiale diferite pentru a vedea dacă afirmația lui Philips este adevărată că? O setare pentru toate țesăturile? și nu mai sortați niciodată rufele? publicitate. La început am fost un pic sceptic, dar în curând am realizat că Philips nu a promis prea multe. Toată rufele pe care le puteam călca fără nicio problemă. Rezultatele au fost minunate. De asemenea, fierul alunecă ușor peste rufe, aproape ca o patină pe gheață.

De asemenea, un avantaj este parcarea sigură pe masa de călcat sau pe spălătorie, de asemenea, aici pot confirma declarația producătorului. Save Rest îl sună pe Philips, este adevărat, am luat un prosop vechi și am lăsat talpa peste trei minute pe prosop, nu s-a întâmplat nimic.

Raportul de performanță al prețurilor pentru un astfel de dispozitiv este justificat pentru mine, este un pic mai scump, dar este perfect bine, într-adevăr obțineți un dispozitiv excelent.

Desigur, am și câteva critici. Am vrut să fac fotografii pentru raport și să pun stația pe pământ. Când am mâinile ude, deci rezervorul nu este foarte strâns. Bine, de obicei nu duci stația prin apartament, dar vreau să subliniez asta.

Ar fi bine dacă ar fi inclusă o reumplere potrivită pentru rezervorul de apă. Pentru o capacitate de 1,7 litri, este desigur dificil să găsești o navă potrivită pentru a umple stația deodată și a nu vărsa nimic.

Cum sa detartrezi statia de calcat PerfectCare Viva | Ianuarie 2021